Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Skye Guyixilr |
  • Skye Guyixilr

  • 2 July 2018 by 0 Comments

en automatisk kaj i RusslandMen selv om

Polen er satt til å være en av de åtte toppkornene i desembers gruppestilteamme for VM-finalen.

Ingen tviler på det, men hvis Lewandowski fotballdrakter skal bære Polen lenger langs jernbanen til Henri Delaunay Trophy, må han raskt oppgradere til TGV-status.

Michael Ballack oppfordrer Tysklands unge spillere til å gå opp og erstatte lagets pensjonerte stjerner foran VM.

Hodesjef Adam Nawalka har ledet Polen til en sespoengsled på toppen av kvalifikasjon Gruppe E, og slipper bare to poeng, og de er gode favoritter for å øke sin gruppe og bestille en automatisk kaj i Russland.

Men selv om det lønner seg for Polen nå, er det en følelse av at Lewandowski må tåle mer hvis de skal øke sin interesse for Euro 2016. Antall sjanser vil redusere mot Portugal, og da skal de gjøre det til semifinalen, sannsynligvis Belgia. I en engangssituasjon ville du bankere på Lewandowski langt tyngre enn hans yngre kollega; På en eller annen måte må Polen finne en måte å få ham foran målet, oftere når et gjerrig portugisisk forsvar trenger å åpne seg.

I de siste VM-finalen trekker, har fotballdrakter FIFA brukt sitt rangeringssystem for å avgjøre hvilke syv nasjoner som er med i verten som frø. Polen er garantert å flytte opp til en femteplass i neste FIFA World Ranking, som er utgitt 10. august, og resultatene de trenger for å sikre kvalifisering, sannsynligvis vil forlate dem i de øverste sju i oktober, da FIFA er forventes å bestemme finalen frøene.

De sannsynligvis vil bli med vertskap for Russland, nåværende FIFA Ranking-ledere Brasil, verdensmestere Tyskland, Copa America-holdere Chile, Argentina og to andre nasjoner i pot 1 for uavgjort.

No related posts.

About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me