Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Sharyn England landsholdstrøje Mercede |
  • Sharyn England landsholdstrøje Mercede

  • 10 July 2018 by 0 Comments

har brudt deres skridt Du kan lige sgodt argume

Overførsel deadline dag er alt hvad fodbold skal være | Jack Bernhardt

Undtagen, desværre ville det ikke. Det øjeblik i Premier League’s store udvikling har længe gået. Fodboldindustrikomplekset, hvor Frankrig landsholdstrøje medierne kun er en stærkt investeret spiller, ligger godt forbi scenen, hvor en ændring af en sådan lille skala kunne standse sin fremadrettede march. Det er som et hvilket som helst antal sci-fi kreationer, der kan få en lem blæst væk, kun for at omgruppere og regenerere det, når de næppe har brudt deres skridt.

England landsholdstrøje

Du kan lige så godt argumentere mod tyngdekraften som modsætter sig ligaens virkelighed – en dysfunktionel telenovela, hvor historiens buer skæres og skæres i de bittereste af krigernes klasser. Det er som det gamle ord siger, en rodet tæve, der lever for dramaet. Medierne ønsker stort set at være sådan, uanset hvad de foregiver, mens klubberne selv er åbent for at lede efter en anden slags indhold end blot fodboldkampe.

Manchester Uniteds administrerende direktør, Richard Arnold, kalder muntert sin klub ‘det største tv-show i verden’ og ser sine kommercielle konkurrenter som filmfranchise og megastars. ‘Hvis du tænker på, hvorfor folk ser sæbeoperaer,’ forklarede han for et par år siden, ‘det er hvad der vil ske næste gang. Det usikkerhed er en del af, hvad der gør sport spændende. ‘

Hvis en ledelsesoverførsels enke nogensinde finder sted, vil det kun være at skramme op i dramaet, snarere end at ødelægge det. Alligevel kan du blive ramt af den kloge forstand, at virksomheden under det nærmeste øjeblikkelige pres for at ‘levere’ på overføringsfristens dag er Sky Sports News selv. Disse fyre ville gerne byde velkommen til et nyt lag, der blev tilføjet til glædelig runden.

Related posts:

  1. Margery Frankrig landsholdstrøje TarahCl
  2. Blanca Brasilien landsholdstrøje BonnyBl
  3. Roscoe Frankrig landsholdstrøje Tabitha
  4. Santo Belgien landsholdstrøje LethaWi
  5. Maricruz fodboldtrøjer med tryk Drusilla
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me