Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Santo Belgien landsholdstrøje LethaWi |
  • Santo Belgien landsholdstrøje LethaWi

  • 9 July 2018 by 0 Comments

imera at holde sit hold der Lionel Messi leder Barcelon

Med fem minutter tilbage var det 1-1. Levante var ned til 10 mænd, sendte Coke Andújar ud i det 85. minut til en vild udfordring, Las Palmas underskud hoppede fra bænken. Men hvis de så en mulighed, Frankrig landsholdstrøje glødede de dem.

López tog Roger, en fremad, der havde savnet to vidunderlige chancer, og forstærkede siden med Sergio Postigo. Men det var ikke overstået, og heller ikke Levante skulle slå sig til lodtrækningen for at hænge på, selv om et punkt passer dem mere. Morales havde lavet begge Rogers chancer, og der var tid til ham at lave en anden. Da Las Palmas angreb, brød Levante, Morales leder afgiften ind i det 92. minut. I første omgang var det hurtigt, men på en eller anden måde syntes alt at ske i slowmotion. Morales satte bremserne på, skåret ind, næsten i gang, og stillede roligt til Campaña, som om der ikke var behov for at gå overalt i travlt. Amidthe noise, spændingen, frygt og udmattelse, Campaña pausede, ventede, åbnede sin krop og derefter blødt, delikat, sendte bolden bøjende og dyppes forsigtigt ind i hjørnet, hans første mål i primera at holde sit hold der.

Frankrig vm trøje

Lionel Messi leder Barcelona for at vinde over Leganés til lige ubesejret rekord

‘Jeg ved ikke, hvordan jeg kom der: Jeg var død,’ sagde han. Levante levede og løb ind i hjørnet af jorden for at slutte sig til ham. Spillere, trænere, medarbejdere, fysioter, alle sammenstødende, fans går vildt. I løbet af fejringen blev Ruben Rochina sendt ud. Da Paco López brød fra pakken og gik tilbage til bænken, pussede han ned på forsiden af ​​sin jumper og komponerede sig selv. Der var et par sekunder tilbage – nok, som det viste sig for Morales at næsten tilføje en latterligt god tredje, men ikke nok til Las Palmas. Og ved den endelige fløjte løb alle igen og gik vildt, en portly kit mand sparkede en flaske i glæde, Campaña ligger på græsset og giggling. En håndfuld Las Palmas fans klappede deres spillere, der klappede tilbage, desværre. De vidste. Resten af ​​stadion chanted ‘Levante!’.

Related posts:

  1. Margery Frankrig landsholdstrøje TarahCl
  2. Blanca Brasilien landsholdstrøje BonnyBl
  3. Maricruz fodboldtrøjer med tryk Drusilla
  4. Joanna Magnolia
  5. Lashonda KelseyEn
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me