Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Roscoe Frankrig landsholdstrøje Tabitha |
  • Roscoe Frankrig landsholdstrøje Tabitha

  • 10 July 2018 by 0 Comments

r lige Det er ikke et valg Jeg skal ogsgentage at

Livet er ret forkert, og der har været flere positive end negative, siden Stoney kom ud. Men det brev. Heldigvis siger hun, at det er en sjælden forekomst, men det fortæller os, hvorfor så mange mennesker Kroatien vm trøje kæmper for at håndtere deres seksualitet, når disse giftige holdninger stadig eksisterer.

‘Nogen sendte mig en unødvendig mail og gav mig ikke deres navn,’ siger hun. ‘Nogen sendte mig et stykke ud af Bibelen. Det var et stykke der forklarede, hvordan homoseksualitet er en sundhedsfare og i grund og grund fortæller mig, at jeg var psykisk syg. Men det er lidt sjældent. Positiverne opvejer langt negativerne. For mig er det folk, der ikke er uddannet. At være homoseksuel er ikke et valg. Jeg vågnede ikke en morgen og tænkte: ‘Åh, jeg skal leve på denne måde’. Mit liv ville nok være et helvede meget enklere, hvis jeg var lige. Det er ikke et valg.

Kroatien landsholdstrøje

‘Jeg skal også gentage, at det ikke fanger. Nogle mennesker tror det er. Folk, der ville tale med dig et minut, ville ikke tale med dig, hvilket er latterligt. Jeg er stadig den samme person. Jeg har stadig den samme moralske baggrund, jeg synes jeg er en god person, og jeg tror, ​​jeg forsøger at gøre så meget som muligt for andre mennesker, og det handler om at hjælpe andre mennesker. Jeg beklager det slet ikke. ‘

Forståeligt fandt Stoney at afsløre sin seksualitet for verden skræmmende. ‘Jeg har aldrig været nogen, der ville være i fokus,’ siger hun. ‘Nogensinde. Jeg er meget glad for at blive i baggrunden, så det var en mærkelig oplevelse. Ikke en jeg så frem til, ikke en, jeg troede, ville blive positiv. Men jeg blev opmuntret af venner, min partner og også folk, jeg har arbejdet med på BBC for at gøre det, fordi de troede det kunne hjælpe en forfærdelig masse mennesker. Nogle gange skal du sætte dig til side og tænke på det større billede. Men mængden af ​​positive svar, mængden af ​​mennesker, der siger, at jeg har hjulpet dem, har været rigtig overvældende og berettiget min beslutning.

Related posts:

  1. Margery Frankrig landsholdstrøje TarahCl
  2. fodboldtrøjer Janne SerenaA Randolp
  3. Santo Belgien landsholdstrøje LethaWi
  4. Joanna Magnolia
  5. Blanca Brasilien landsholdstrøje BonnyBl
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me