Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Leopoldo fodbold trøjer NovellaH |
  • Leopoldo fodbold trøjer NovellaH

  • 7 July 2018 by 0 Comments

etball volleyball og roing Vold drtyrkisk fodbol

Fenerbahce har en række magtfulde backers med måske den mest indflydelsesrige væren Ali Koc, der tilhører en af ​​de rigeste familier i Tyrkiet – og bliver tippet til at blive fremtidens klubpræsident. Kroatien vm trøje Klubben ramte for nylig en 57,5 ​​m. Stadion navngivnings-rettigheder aftale med Yildiz Holding, og Turkish Airlines vil være den officielle skjorte sponsor for europæiske spil i denne sæson. Fenerbahce byder på millioner af fans over hele verden, har et 50.000-sæders stadion i hjertet af Kadikoy-distriktet på den asiatiske side af Istanbul og, som med de fleste større tyrkiske klubber, opererer i flere sportsdiscipliner, herunder basketball, volleyball og roing.

Kroatien vm trøje 2018

Vold dræber tyrkisk fodbold, og ingen gør noget ved det Ugur Meleke

Fenerbahce er ikke alene i overførselsspillet. Galatasaray slog hovedet, da de slog Wesley Sneijder og Didier Drogba i 2013. Besiktas bragte Mario Gómez om sommeren, Trabzonspor underskrev Europa League-vinderen Stéphane M’bia, og selv den nyligt fremskredne Antalyaspor kom ind på handlingen med indfangning af Samuel Eto’o. Den varme velkomst, de modtog fra de ivrige fans, er en del af attraktionen for at være et stort navn i Super Lig. Hvis det er kærlighed, hengivenhed og en kult efter en spiller er efter, er Tyrkiet faktisk det perfekte rejsemål.

Tyrkisk fodbold finder stadig sine fødder, sammenlignet med de fleste af Europa, der har været i ørkenen for kun 20 år siden. To årtier på tyrkisk fodbold er endnu ikke en kraft til at udfordre den traditionelle etablering, men der er sket betydelige gevinster. Galatasaray vandt Uefa Cup i 2000, Tyrkiet sluttede verdensmesterskabet i 2002 på tredjepladsen og var 2008 semifinale i europæiske mesterskaber. Super Lig er endelig begyndt at producere spillere med en høj nok kaliber for at tiltrække interesse fra Spanien, Tyskland og England. Arda Turan har lige afsluttet en £ 24m flyt til Barcelona. Det 18-årige talent Enes Unal flyttede for nylig til Manchester City.

Related posts:

  1. Antonio Kroatien vm trøje Isabell
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me