Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Lashonda KelseyEn |

overføringsforespørsel etter å ha lært av klubben

Marko Arnautovic gjør en lateral trekk er skuffende og forlater Stoke med et stort tomrum.

Det er et slag på en leder som har funnet seg å Frankrike vm landslagsdrakt 2018 lene seg tungt på maverick-talentet som kostet ham under 3 millioner pund da han signerte fra Werder Bremen i 2013. Dessverre var det til slutt lite han kunne gjøre for å endre sinnet til en spiller som hadde klart signert sin intensjon om å forlate med en overføringsforespørsel, etter å ha lært av klubben å avvise et første bud på £ 15m fra West Ham for hans tjenester.

Stoke driver allerede Manchester City midtbanespiller Fabian Delph som de ser etter å omforme sin tropp etter siste sesongs 13-plassering i Premier League.

Det er et trekk som ikke har gått bra ut blant Potteries trofaste, enten som er sint og skuffet over måten spilleren selv har presset på for en utgang. For bare 12 måneder siden, da han nådde slutten av Belgia vm landslagsdrakt 2018 kontrakten og hadde hatt sin beste sesong til dags, var de langt mer forståelse for at han spurte fremtiden.

Mark Hughes vil starte sesongen uten at en av hans mest produktive fremover har sett Stoke-hierarkiet motvillig enig i klubbrekordet £ 20 millioner salg av vilkårlig vinger Marko Arnautovic til West Ham.

Arnautovic kom fra Werder Bremen i 2013 og har laget 145 skuespill, og scorer 26 mål for Potters. Han nettet syv ganger i 35 kamper sist sesong.

Related posts:

  1. Tristan Chassidy
  2. bekymret for Arsenals måltørke uunngåelig sier Wenger2) Pochettino .
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me