Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Joanna Magnolia |

Men den spanske vingen er ikke nødvendigvis

Bare 20 Ousmane Dembele bidro 10 mål og 21 assisterer for Champions League kvartfinalist Borussia Dortmund.

Umtiti ville ikke være den Frankrike vm landslagsdrakt 2018 eneste personen som hilser Dembele med åpne armer. Han er rask, tofotet, i stand til å låse opp forsvaret med sin dribling, ung, skaper mål, scorer dem og Arsenal-trener Arsene Wenger har kalt ham en fremtidig Ballon d ‘Eller vinneren. Det er lite lurer på at Barca er’ interessert i sin profil ‘.

Det er derfor sportsdirektør Robert Fernandez har bekreftet at klubben vil ha Gerard Deulofeu tilbake. Men den spanske vingen er ikke nødvendigvis det beste alternativet, han er det enkle alternativet fordi Barca har en klausul som gjør at de kan kjøpe ham tilbake fra Everton for € 12 millioner. Denne klausulen utløper 30. juni, og Deulofeu måtte også godta en avkastning. Og selv om han gjorde det, til tross for sin form mens han var på lån i Milano, er det fortsatt tvil. Luis Enrique, Unai Emery og Ronald Koeman har alle klarte ikke å tappe inn i sitt potensial. Ved 23 begynner du å lure på om noen vm landslagsdrakt 2018 kan.

Tuchel valgte å bruke ham i en rekke stillinger over Dortmunds angrep. Så mens det er et potensielt åpenbart gap i Barcelona, ​​betyr det ikke at han ville være pigeonholed for den ene posisjonen. Valverde kan også være ivrig etter å flytte ham rundt – forestille ham, Messi og Neymar roterer bak Luis Suarez. Enten det ville bety en tilbake tre eller ikke, er det et fint problem for Valverde å løse.

Tilbake til Dembele; en endelig grunn? Han har allerede et sted å bo lined opp i den katalanske byen.

Related posts:

  1. fodboldtrøjer Janne SerenaA Randolp
  2. Leandra Spanien vm trøje Cathari
  3. Candida Norges drakt barn EmilyMol
  4. Tristan Chassidy
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me