Warning: Missing argument 2 for WP_Widget::__construct(), called in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 324 and defined in /home/fence/public_html/landscapersorangecounty.com/wp-includes/widgets.php on line 93
Charli fotbollströjor barn WBRNorma |
  • Charli fotbollströjor barn WBRNorma

  • 7 July 2018 by 0 Comments

‘Han har anpassat sig väldigt bra, de är två väldigt olika spelare. Costa var inte glad så att du inte kunde hålla honom. Du måste ersätta honom och jag tror klubben var väldigt tålmodig på marknaden och hittade rätt spelare som de vi letar efter.’

Medan Costa är ett bulldozing-center framåt, aldrig långsamt för att gå i krig med centrala försvarare, går Morata om sin verksamhet Frankrike landslagetströja på ett mer raffinerat sätt, med förlust på smygande rörelse och förmåga att hitta utrymme i oppositionens straffområde.

Colombia landslagetströja

Ett tyst spel mot Arsenal i 0-0-tävlingen förra helgen ledde till att Morata saknade den fysiska närvaro som krävs för den veckovisa Premier League-striden.

‘Jag’ har blivit förvånad över att Morata har hittat rätt kemi med sina lagkamrater så snabbt, ‘sa han.

‘Naturligtvis känner han Pedro väldigt bra och (Eden) Hazards typ av spel passar honom väldigt bra. Morata är mycket bra i lådan och gör många mål med huvudet.

‘Chelsea skapar så många chanser runt lådan, kryssar alltid in från vänster och höger och han har hittills varit klinisk och detta är ett gott tecken för att han ska lyckas.’

Shevchenko, som nu fokuserar på att försöka leda Ukraina till VM-finalen som tränare, bekräftade att Costa skulle saknas, men sade att ett drag tillbaka till Madrid var rätt för honom.

‘Jag tror att om spelarens motivation är att lämna klubben, skulle det ha varit orättvist för klubben att behålla honom,’ den 40-årige som gjorde mer än 100 mål för Milan.

Related posts:

  1. Tina billiga fotbollströjor RichardS
  2. Deborah billiga fotbollströjor DarwinDr
  3. Chase fotbollströjor barn Florene
  4. Scotty liverpool barn fodboldtrøjer VenettaO
  5. Sanford fotbollskläder TandyCan
About the

Leave a Reply

Your email address will not be published.

­ Click Me